Venteliste

Vigtigt:

Ventelistegebyret er 310 kr. Det er et engangsgebyr der dækker hele perioden på ventelisten – uanset længden.

Medlemskab af ventelisten bliver først oprettet når betaling er gennemført.

Check derfor på din konto at betalingen er gennemført – hvis ikke, er dit medlemskab ikke oprettet.

Når dit medlemskab er oprettet, får du en velkomstmail – check evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den. Hvis du ikke har modtaget en mail beds du henvende dig til medlem@svanevinterbad.dk

Husk løbende at opdatere dine kontaktinfo, især din email og postadresse.

Spørgsmål rettes til medlem@svanevinterbad.dk

Gå til tilmelding

 

Fortrydelse

Du har 14 dages ret til at fortryde din opskrivning på ventelisten. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du melder dig til og betaler ventelistegebyr. Kontakt venligst medlem@svanevinterbad.dk, hvis du fortryder din opskrivning.

 

Betalinger

Betaling af ventelistegebyr kan kun foregå som online kortbetaling.

 

Kontingent

Vi opkræver af kontingent og evt. andre medlemsydelser, der er vedtaget af generalforsamlingen, via Nets betalingsservice. Derfor skal du oplyse os om bankkonto samt cpr-nummer i forbindelse med tilmeldingen.

 

Optagelse som aktivt medlem

Når Svanemøllebugtens Vinterbadelaug kan optage dig som aktivt medlem, sender vi dig en mail med tilbud om medlemskab. Ønsker du ikke medlemskab skal du aktivt afvise dette via svar på den tilsendte mail – hører vi ikke fra dig bliver du oprykket til medlem og kontingentet bliver trukket via din Nets aftale. Afslår du medlemskab mister du din plads på ventelisten.

 

Kontingent

Kontingent for en sæson er pt 750 kr, men de første 2 år er beløbet 1.150 kr., da alle medlemmer betaler et badehusbidrag på 400 kr. de første to år.

 

Kontakt

Al kontakt fra Svanemøllebugtens Vinterbadelaug til dig foregår til den e-mailadresse, du har opgivet. Det er dit ansvar, at dine data i systemet til altid indeholder en gyldig e-mailadresse, som vi kan kontakte dig på. Du vil få tilsendt login, så du selv kan logge dig på vores medlemssystem og rette både din fysiske adresse og din e-mailadresse.

Svanemøllebugtens Vinterbadelaug kan ikke stilles til ansvar for, at vores mails til dig bliver fanget af spamfilteret i dit mailsystem, eller på grund af nedbrud på internettet eller af anden årsag går tabt eller ikke når frem til dig, efter at vi har sendt dem til den e-mailadresse, du har angivet.

 

Fortrolighed

Dine data bliver opbevaret fortroligt og sikret i vores medlemssystem, Flexybox, i overensstemmelse med gældende love om databeskyttelse og datasikkerhed. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, og vi bruger dem ikke til markedsføring eller tilsvarende.